Свежест в дома

Иновативни и високотехнологични решения винаги приоритет при създаването на нашите продукти

Fresh ICE

Fresh ICE

Изключително тих вентилатор за баня, напълно автономен със сензори за светлина, миризми и влага. Перката се маха, което го прави много лесен за почистване. Настройките могат да се правят през през тъч панела или мобилното приложение. Произведен в Швеция с 5 години гаранция.

Виж още

Fresh AB - 50 години история

Fresh AB е една от водещите скандинавски фирми, предлагащи вентилация за жилищни помещения. От самото ни създаване през 1969 година, сме изцяло концентрирани върху създаването на иновативни продукти и решения, които подобряват микроклимата в жилищата ни и поддържат здравословна среда.

Като част от Volution Group plc

Fresh AB е собственост на Volution Group plc, която има дългогодишен опит в предлагането на различни вентилационни системи, както битови, така и промишлени, и оперира на почти всички световни пазари. Volution Group plc има две основни производствени направление: the Ventilation Group, специализирана в предлагането на вентилационни системи за дома и промишлени предприятия и Torin-Sifan, основен производител на мотори, перки, пластмасови продукти и различни компоненти, които намират приложение в производството.